085 073 1913 info@nhbg.nl

Projecten

Een dakkapel, aanbouw, kantoor renovatie of een compleet nieuw pand laten bouwen? 

Bij al onze projecten staat één ding voorop: een tevreden klant, die wij graag van alle stress ontzorgen. Daarom houden we de communicatielijnen graag kort en direct. Je kunt openheid en transparantie van ons verwachten gedurende het hele project.

Bij ons ben je geen nummertje, wij streven naar het maximale bij ieder project. Vol passie en enthousiasme gaan wij aan de slag met elk project. Alle details tot in perfectie, zodat je volop kunt genieten van jouw pand.

Wanneer je kiest voor NHBG kies je voor een bouwbedrijf dat bouwt met plezier en liefde voor het vak. 

Villa Aerdenhout

Een mooie impressie van de door ons gebouwde landgoed in Aerdenhout. Hier zijn we uiteraard trots op!

Aham vastgoed

Garage ombouw tot hedendaagse kantoor in hartje Amsterdam! Van slopen tot de deurhandvaten monteren; geleverd door NH Bouwgroep B.V.

maisonnette Amsterdam

Weer een mooi appartement afgeleverd in Amsterdam! Ook interesse om uw appartement te verbouwen? Neem contact op om te kijken wat er mogelijk is.

fysiotherapie praktijk Bergen

Na 6 maanden hard werken mag het eindresultaat er wezen! Grote uitbouw aan de voorzijde, de gevels vervangen en de complete inrichting veranderd.

Keizersgracht; perpetual elegance

Ook hier is NH Bouwgroep B.V. in armen genomen om hun woning geheel te verbouwen. Het is een plaatje geworden, al zeggen we het zelf.

Villa Ouborg; The Black Pearl

Een van de mooiste villa’s door ons gebouwd! Ontworpen door  architect Marc van Driest. Uiterst luxe afgewerkt tot in elk detail. 

Aanbouw Oudorp

Met trots presenteren wij een prachtige aanbouw aan de achterzijde van uw woning. Deze aanbouw biedt een speelkamer, wasruimte en slaapkamer. De buitenafwerking is gedaan met Western Red Cedar en het dak is afgewerkt met zink.

 

Gerard Douwstraat

Deze tussenwoning is ontworpen door een van onze toparchitecten. De ruimte heeft oog voor detail en is afgewerkt met Iroko hout, waaronder de plafonds met zichtbare balken en een houten vloer. De trap is ontworpen in een modern Iroko design.

Kantoor FTI

Diverse prachtige kantoren, volledig klaar voor gebruik. We hebben verschillende afbouwwerkzaamheden uitgevoerd om deze ruimtes om te toveren tot inspirerende werkplekken.

Elk detail is met de grootste zorg en aandacht behandeld, van de verlichting tot de vloeren en van de wanden tot het meubilair.

Molenwetering

Deze prachtige woning is volledig gestuukt en geschilderd; voorzien van uiterst luxe badkamers en wellness. De vloeren en plafonds zijn op meesterlijke wijze afgewerkt, en de deuren van maar liefst 280 cm hoog zijn een ware eyecatcher.

Het resultaat is een woning waarin de kwaliteit van het vakmanschap duidelijk naar voren komt, en waarbij de aandacht voor detail en afwerking in elk aspect van de woning is terug te zien is.

VVE Sterflat

Deze nieuwe entree is niet alleen een blikvanger voor de flat, maar ook een voorbeeld van ons vakmanschap

Het dak van deze entree is gemaakt van duurzaam polyester en heeft de vorm van een prachtige zeester, wat zorgt voor een uniek en opvallend uiterlijk. De kozijnen zijn naadloos geïntegreerd in de houten draagconstructie van Iroko, wat zorgt voor een naadloze afwerking en een perfecte uitstraling.

Tranvaalstraat

Twee prachtige appartementen volledig gerenoveerd. We hebben deze woningen omgetoverd tot pareltjes, met een afwerking van topniveau.

De houten vloeren zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer in de appartementen. De wanden zijn gestuukt en geschilderd, waardoor de ruimtes een frisse en moderne uitstraling hebben. Ook de badkamers compleet opnieuw ingericht, met oog voor functionaliteit en stijl. 

Project zaandam

Een totale renovatie van 17 appartementen met winkels op de begane grond. De 1e tot en met de 3e verdieping van het pand zijn volledig gestript. Daarnaast is de gehele gevel verwijderd en vervangen door houtskelet elementen met stenen strips op een geïsoleerde achter constructie.

Met behulp van een staalconstructie zijn er twee extra verdiepingen op het pand geplaatst, waardoor er op de 4e en 5e verdieping drie appartementen konden worden gerealiseerd.

Een dakkapel, aanbouw, (kantoor) renovatie of een compleet nieuw pand laten bouwen?